Центр якості місцевого самоврядування реалізує тренінгову програму з питань відновлення для державних службовців та органів місцевого самоврядування Запорізького регіону

Значок календар
3.20.2024

130 учасників із Запорізької області протягом березня – квітня 2024 року отримають знання в сфері розбудови громад та відновлення міст, інфраструктура яких була зруйнована внаслідок повномасштабної війни, розпочатої рф.

Основні теми навчальної програми:

Радник голови облдержадміністрації Михайло Семікін зазначив, що навички, які отримають учасники під час навчання, будуть в нагоді після звільнення українських міст і сіл від російських окупантів.

«Ми звами беремо участь в унікальному проекті не тільки в масштабах регіону, але й всієї України. Фахівці навчаться не тільки реагувати на виклики війни, а ще й працювати над створенням рекреаційних зон, інклюзивних просторів, енергоефективною розбудовою громад. Одразу після деокупації ми повинні бути готові відновлювати наші території», – наголосив посадовець.

Навчання підтримано фінансово Проєктом USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), Кімонікс Інтернешнл Інк. на замовлення Запорізької обласної військової адміністрації.

Останні новини

Всі новини