Стартує новий проєкт щодо підвищення спроможності громад враховувати екологічні фактори в процесах планування та розвитку

Значок календар

Центр розвитку громад і територій КНУ на базі Географічного факультету КНУ ім.Тараса Шевченка спільно з United States Forest Service та Центром якості місцевого самоврядування, започатковує новий проєкт: «Supporting community development through green space valuation» (Підтримка розвитку громад через оцінку зелених насаджень)

Спільно з досвідченими фахівцями, студенти візьмуть участь у проєкті, метою якого є підвищення спроможності громад враховувати екологічні фактори в процесах планування та розвитку. Протягом 10 місяців, з вересня 2024 року по червень 2025 року, 15 відібраних учасників здійснюватимуть оцінку екосистемних послуг, використовуючи сучасні інструменти, такі як I-Tree.

Програма включатиме серію інтерактивних лекцій, групову роботу та самостійні дослідження, спрямовані на глибше розуміння екосистемних послуг та їхнього впливу на середовище.

Запрошуємо до участі у програмі! Будь ласка, подавайте заявку, якщо ви:

Хочеш долучитися до масштабного і цікавого проєкту? Не зволікай — заповнюй гугл форму. Подай свою заявку до 20 вересня 2024 року включно. Проєкт передбачає відшкодування коштів за поїздки до територіальних громад.

Останні новини

Всі новини